DE BLACK MONTH, O CANAPEA NOUĂ SAU UN FOTOLIU DEOSEBIT?

-30% de BLK MONTH – Canapeaua Cosima, o poți combina după propria imaginație

Tu cum îți imaginezi canapeaua perfectă pentru livingul tău? Confortabilă, primitoare, flexibilă? Canapeaua Cosima îți oferă tot ce îți dorești, chiar și mai mult! Colecția Cosima cuprinde 7 module care pot fi separate sau pot fi combinate independent într-o multitudine de variante cu celelalte module. Așadar, pentru un living modern scandinav, ai nevoie doar de inspirație și de produsele adecvate. 

https://smuktliv.ro/mobila-scandinava/canapele/canapele-modulare/ 

-30% de BLK MONTH – Canapeaua Sepia, un adaos valoros

Canapea Sepia Feeud Piper Spot Cushion Model Zelma

Dacă ești o persoană căruia îi place să fie în centrul atenției prin elemente statement de design, canapeaua Sepia este cea ma bună alegere în lux. Baza, atât de aproape de podea, impresionează prin finajul din lemn masiv, asigurându-te că Sepia va rămâne în picioare și pentru generațiile viitoare.

https://smuktliv.ro/mobila-scandinava/canapele/canapele-extensibile/ 

-15% de BLK MONTH – Fotoliul Philippa, o formă organică pentru un plus de confort

Proiectat cu gândul la confort și relaxare totală, fotoliul Philippa combină aspectul scandinav și modern cu elemente clasice din anii ’50 și ’60. Forma sa organică, designul nordic și accentele retro vor oferi căminului tău un aer aparte. Îndeplinește-ți această dorință și bucură-te de momentul tău de răsfăț! 

https://smuktliv.ro/mobila-scandinava/living-room/fotolii/ 

VREAU SA FIU CONTACTAT!