DESIGN SCANDINAV: NOUA COLECȚIE DE PRIMĂVARĂ 2019

BALLOON, SCANDINAVIA, RIBBON

În această colecție de primăvară, echipa noastră internațională de design a creat piese de mobilier și decorațiuni iconice pentru case și spații publice din întreaga lume. Descoperă combinația desăvârșită de patrimoniu, artizanat și design scandinav sustenabil.

Lasă-te hipnotizat de lumină

Țesătura elegantă și transparentă adaugă un efect luminos și jucăuș lampadarului Balloon și reflectă lumina într-un mod aproape hipnotizant. Balloon prezintă detalii precise și cusute manual – toate detaliile au beneficiat de o tehnică specială și o mână foarte stabilă.

https://smuktliv.ro/accesorii/corpuri-de-iluminat/#corpuri-iluminat

Colecția Balloon:

colectia balloon”Designul este caracterizat prin structuri fine, anumite transparențe și detalii subtile înglobate în forme pure.”

  • Prezentare elegantă și jucăușă
  • Atmosferă caldă și liniștitoare
  • Detalii stilizate în jos pe abajur

Clasicul nu se demodează niciodată

LINII CURATE. Simplitatea, minimalismul și liniile curate caracterizează gama de canapele SCANDINAVIA, în care funcționalitatea și confortul au dus această combinație la un nivel complet nou. Gama SCANDINAVIA întruchipează un design bine gândit, de la idee la producție și trăiește complet după filozofia noului design scandinav. Taburetul pentru picioare, disponibil ca accesoriu, adaugă un plus de confort canapelei.

https://smuktliv.ro/mobila-scandinava/canapele/#canapele

Colecția Scandinavia:

colectia scandinavia”Concentrându-se pe originalitate și autenticitate.”

  • Linii simple și curate
  • Confort excepțional
  • Selecție largă de modele și variante

Inspirație din natură

O masă de sufragerie cu adevărat nemuritoare, cu un aspect simplu, în care meșteșugul și măiestria vastă și impresionantă creează detalii finale perfecte. Poziționarea exterioară a picioarelor construiește un spațiu suplimentar pentru picior și pentru un plus în funcționalitate există un secret ascuns în interiorul mesei; o extensie încorporată. Un mecanism special asigură că Ribbon își poate atinge întregul potențial – și mărimea – într-o singură mișcare ușoară.

https://smuktliv.ro/mobila-scandinava/dining-room/#dining-room

Colecția Ribbon:

colectia ribbon”Întotdeauna suntem atenți la funcționalitate, nevoile consumatorilor și sensibilitatea estetică.”

  • Lemn sustenabil
  • Extensie încorporată în partea de sus a mesei
  • Amestec elegant de materiale

Smukt Liv, partener premium în România al produselor Bolia.com, promovează doctrina unui design interior sustenabil în stil scandinav. Designul nordic ține de simplitate, relaxare, funcționalitae și rafinament, și este integrat în piese de mobilier și decorațiuni artizanale, create din cele mai fine materiale.