Hai sa vorbim / Consultanta

Hai sa te ajutam / Depozitare mobilier

Hai sa te ajutam din nou / Inchiriere mobilier?

Esti Arhitect sau Designer?

Esti Dezvoltator Imobiliar?

Hai sa petrecem / Evenimente

Hai sa vorbim / Consultanta

Cel mai bine iti facem noi o vizita. Stam de vorba, aflam ce-ti place, ce-ti doresti. Avem o gramada de idei si de solutii. Masuram, propunem, mai masuram o data daca trebuie, stam de vorba pana gasim solutia de amenajare dorita. Vrei sa lucrezi cu un designer profesionist? Vrei sa amenajezi toata casa cu ajutorul nostru specializat? Echipa Smukt Liv iti sta la dispozitie. Si nu costa nimic. Alege ce-ti doresti si noi te vom contacta imediat.

Hai sa te ajutam / Depozitare mobilier

Ai cumparat mobilier de la Smukt Liv? Felicitari, ai facut cea mai buna alegere! Nu esti insa pregatit de livrare? Nu e nici o problema. Pana la 30 zile il depozitam noi in mod gratuit. Daca tot nu esti pregatit de livrare, il mai tinem cat ai nevoie cu costuri minime, aproape gratis…

Hai sa te ajutam din nou / Inchiriere mobilier

Ai nevoie de mobilier pt o perioada scurta de timp?Pentru ce? Pardon…. Nu e treaba noastra. Si chiar te ajutam cu placere.Spune-ne ce iti doresti, noi pregatim bunurile si le livram la adresa indicata de tine, iar la final venim sa le ridicam. Zero bataie de cap pentru tine, ne ocupam noi de tot.

Esti Arhitect sau Designer?

Bravo, ne place de tine! Deja avem ceva in comun – pasiunea pentru lucrurile de calitate, facute cu migala si care definesc un stil de viata unic.Hai sa lucram impreuna. Putem face o echipa fantastica.

Esti Dezvoltator Imobiliar?

Bravo, nu e usor ce faci! Dar, daca facem echipa, poate deveni mai profitabil.Ne ocupam de proiect, amenajam showroom, mobilam si decoram, facem oferte speciale pt clientii recomandati, livram, montam si facem curat la plecare.

Hai sa petrecem / Evenimente

Ai un motiv de bucurie? Ai o ocazie speciala in viata ta? Vrei doar sa petreci cu prietenii sau cu partenerii de afaceri?Noi venim cu mobilierul.Sau venim cu muzica.Sau venim cu mobilierul si muzica.Sau venim cu mobilierul si muzica si asiguram locatia.