SMUKT LIV TE IMPRESIONEAZĂ CU O NOUĂ COLECȚIE

Bolia a dezvoltat cu mare dragoste o nouă colecție pentru tot ceea ce este autentic, frumos și surprinzător. Echipa de design a lucrat cu o multitudine de materiale sustenabile, rezistente și cu o pasiune sinceră pentru detalii sofisticate și contraste care te inspiră.

Accente artizanale

Noile noastre modele sunt pregătite cu mare grijă și finețe din interior spre exterior. Se reflectă în totul, de la alegerea materiilor prime sustenabile până la caracteristicile frumoase, la detaliile care respiră, cu un focus accentuat pe manoperă.

Design iconic

Ne-am îndrăgostit de anumite materiale deosebite cum ar fi lemnul masiv, oțelul inoxidabil și construcțiile metalice rafinate, pielea naturală (full grain leather), ceramica și teracota, sticla ușoară și aerată, dar și clasica marmură. Create după modelul scandinav, punând accent pe un design modern și simplu, dar cu idei îndrăznețe, inovatoare și creative.

La Smukt Liv suntem creatori de unicitate, de inspirație și de libertate.

Vezi. Simte. Auzi. Miroase. Îndrăgostește-te. Descoperă magazinul nostru online și răsfată-ți toate aceste simțuri. Găsește-ți inspirația și descoperă cele mai spectaculoase proiecte creative pe care ți le poți imagina. Orice ai face, simte-te ca la tine acasă.