Canapele Extensibile

Pentru a configura produsul dorit, da click pe butonul INFO si vei fi redirectionat catre site-ul Bolia.com. Pentru o oferta personalizata, te rugam sa trimiti link-ul produsului pe adresa hej@smuktliv.ro.

Canapea extensibila Fluffy

InfoContact

Stii musafirii care uita sa mai plece? Noi ii cunoastem, chiar foarte bine. Pentru ei am creat Fluffy. Este, desigur, o canapea extensibila, dar nu una care face compromisuri. Muchiile rotunjite, cusaturile accentuate si aspectul contemporan, combinate cu un cadru de pat metalic, transforma canapeaua Fluffy intr-un loc ideal atat pentru un somn adanc, cat si pentru motaiala.

Canapele extensibile Scandinavia

InfoContact

Seria de canapele Scandinavia conceputa de Glismand & Rüdiger reprezinta esenta minimalismului scandinav si a maiestriei exigente. Canapelele Scandinavia special concepute pentru tine, imbratiseaza calitatea si aspira la ceva cu adevarat maret. Pentru tine, cel care doreste sa personalizeze, sa creeze si sa construiasca.
• Linii simple si curate
• Confort placut
• Selectie mare de modele si variante

Canapele Sepia

InfoContact

Gama de canapele Sepia iti va permite crearea unei zone de lounge intr-un stil elegant Italian in propria camera de zi. Materialele de calitate superioara si confortul incomparabil sunt perfect combinate cu un design deosebit si detalii elegante. Canapele Sepia sunt disponibile in mai multe modele si se gasesc intr-o gama larga de materiale si culori. Ai posibilitatea sa alegi intre pernele moi, umplute cu pene si pernele mai dure din spuma rece, care nu se vor scamosa sau nu-si vor piede forma. Ca un adaos la gama Sepia, fotoliul puf este o modalitate usoara de a suplimenta confortul si luxul canapelei.

Canapele Cooper

InfoContact