Canapele Modulare

Pentru a configura produsul dorit, da click pe butonul INFO si vei fi redirectionat catre site-ul Bolia.com. Pentru o oferta personalizata, te rugam sa trimiti link-ul produsului pe adresa hej@smuktliv.ro.

Canapea modulara Noora

InfoContact

Canapea modulara Cosima

InfoContact

Moale, primitoare si flexibila. Asa iti imaginezi canapeaua perfecta pentru tine? In atelierul lor din Köln, duo-ul creativ, KaschKasch, a creat canapeaua modulara Cosima bazata pe doua principii: calitatea sa moale si confortabila (de la prima vedere vei dori sa te arunci in ea) si posibilitatea de a combina cateva module in mai multe modalitati. Gama Cosima ofera sapte module care pot fi separate sau pot fi combinate independent intr-o multitudine de variante cu celelalte module. Spatele patrat sau cotiera au, de asemenea, latimea perfecta pentru a-ti aseza la nevoie un bol cu gustari, bauturile reci, cafeaua de dimineata sau laptopul.
Asimetrie
7 module diferite
Combina dupa propria imaginatie

Canapea modulara Cosy

InfoContact

Un design care combina intr-un mod artistic pernele voluminoase cu un cadru ingust. COSY este o canapea modulara care in acelasi timp este eleganta si perfecta pentru a te scufunda in ea. O surpriza deosebit de ingenioasa, cu materiale de calitate. Un nou clasic.
Calitate superioara
Canapea modulara, creata special pentru camera de zi
Confort foarte placut

Canapea modulara Angle

InfoContact

Angle este o canapea modulara noua, formata din sase module diferite, pe care le poti combina, atasa si colora dupa cum doresti - rezultatul va fi intotdeauna surprinzator de atractiv. Cu linii asimetrice, cu unghiuri si o senzatie moale, organica, Angle se va potrivi perfect atat in spatii mici, cat si in spatii mari.
• Asimetric
• 7 module diferite
• Combina dupa propria imaginatie

Canapea modulara Mr.Big

InfoContact

Imagineaza-ti intreaga familie si toti prietenii tolaniti pe o canapea imensa si confortabila. Suna imposibil? Nu cu Mr.Big. A fost creata pentru a-ti indeplini fiecare dorinta indiferent daca esti intr-o canapea cu capat deschis sau doar intr-o canapea mare, mare, mare, cu adevarat MARE. Cu trei module, o poti modela oricum doresti.
• Cea mai mare canapea pe care o vei vedea vreodata
• Design clasic pentru zona de lounge
• Confort incredibil

Canapea modulara Orlando

InfoContact

Canapea modulara flexibila special conceputa pentru zona de lounge din casa ta
Sistemul unic de clicuri mentine modulele impreuna
5 ani garantie

Canapea modulara Element

InfoContact

ELEMENT este cea mai buna canapea modulara pentru cei carora le place sa-si configureze si sa-si creeze propria canapea unica pentru camera de zi. Tu ii decizi forma, functia si compozitia, astfel incat sa se potriveasca perfect in casa ta. Cadrul atractiv, solid este disponibil in lemn de nuc sau de stejar. Poti sa alegi, de asemenea, dintr-o mare varietate de dimensiuni si materiale pentru perne. In timp, daca iti doresti sa schimbi aspectul canapelei sau a pernelor, poti adauga mai multe module sau poti cumpara materiale separate intr-o gama de culori superbe care evidentiaza stilul zonei lounge si aspectul urban.
• Canapea modulara flexibila pentru zona lounge
• Sistemul unic de clicuri mentine modulele impreuna
• 5 ani garantie