Coltare Living

Pentru a configura produsul dorit, da click pe butonul INFO si vei fi redirectionat catre site-ul Bolia.com. Pentru o oferta personalizata, te rugam sa trimiti link-ul produsului pe adresa hej@smuktliv.ro.

Canapele Scandinavia

InfoContact

Seria de canapele Scandinavia conceputa de Glismand & Rüdiger reprezinta esenta minimalismului scandinav si a maiestriei exigente. Canapelele Scandinavia special concepute pentru tine, imbratiseaza calitatea si aspira la ceva cu adevarat maret. Pentru tine, cel care doreste sa personalizeze, sa creeze si sa construiasca.
• Linii simple si curate
• Confort placut
• Selectie mare de modele si variante

Canapele Hannah

InfoContact

Dorim sa-ti facem cunostinta cu Hannah. Ea este o canapea flexibila, contemporana, confortabila, cu linii si forme delicate. Pe Hannah o vei gasi in diferite modele, in functie de starea ta de spirit si de nevoile tale. Schimba-i picioarele si va avea un alt aspect surprinzator de fiecare data - aproape ca un cameleon. Asa ca salut-o pe ... Hannah.
Linii delicate si discrete
Disponibila cu diferite tipuri de picioare
Disponibila in mai multe dimensiuni

Colectia North

InfoContact

North are un design elegant, in stilul clasic scandinav, care nu iese niciodata din tendinte. Pernele sunt umplute cu spuma turnata la rece, iar cadrul imens este executat manual din lemn de stejar sau nuc. Cusatura vizibila de pe cotiere accentueaza calitatea si dorinta intensa de a te ghemui in acest exceptional design clasic nordic. Scaunul pentru picioare, disponibil ca accesoriu, adauga un plus de confort canapelei.
Design clasic si exclusiv
Perne cu umplutura autentica
Cadru solid din lemn de stejar, nuc sau fag vopsit negru

Canapele Cooper

InfoContact

Cu o nuanta de modernitate, acest clasic contemporan cu brate subtiri si picioarele artizanale, este atat atemporal cat si elegant. Indiferent daca doresti sa te cuibaresti, sa te intinzi, sa te relaxezi sau sa te rasfeti pe canapeaua Cooper, vei arata senzational. Disponibila cu o suprafata mare de relaxare sau perne inalte si inguste pentru spatar, precum si ca o canapea extensibila in cazul in care ai nevoie. Personalizeaz-o dupa cerintele inimii tale in combinatii nesfarsite de aranjamente, tesaturi si piele eleganta.

Canapele Sepia

InfoContact