Masute Cafea

Pentru a configura produsul dorit, da click pe butonul INFO si vei fi redirectionat catre site-ul Bolia.com. Pentru o oferta personalizata, te rugam sa trimiti link-ul produsului pe adresa hej@smuktliv.ro.

Como

InfoContact

Arata-ne o canapea la care Como nu s-ar potrivi – te provocam. Simplitatea si stilul si o cantitate vasta de materiale si dimensiuni se intruchipeaza intr-o masa de cafea perfecta intr-o combinatie delicata de design scandinav si mestesug danez. Vino si alege una sau doua sau trei, daca doresti. Como vine in mai multe culori, inaltimi si dimensiuni, iar suprafata mesei este realizata intr-o gama de materiale organice, cum ar fi lemnul masiv de stejar si nuc sau laminatul si sticla - si chiar materiale noi, minunate, cum ar fi marmura alba sau verde si betonul, deci iti va fi cu adevarat greu sa te limitezi doar la o singura varianta spectaculoasa.

Mood

InfoContact

Colectia Mood include mese dining, mese de cafea si un bufet, toate disponibile intr-o varietate de tipuri de lemn selectate cu atentie si in culori laminate. Proiectata de Michael H. Nielsen si Peter Molbech, colectia a fost inspirata de designul anilor ‘50, unde duo-ul creativ a adaugat caracteristici moderne, cum ar fi prezenta in picioare a unor combinatii deosebite de tipuri de lemn.
Seria include mese dining, mese de cafea si un bufet
Alege din mai multe culori si tipuri de lemn
Detaliu cu doua tipuri de lemn

Vitro

InfoContact

Combinatia dintre otelul brut si suprafata din sticla colorata creeaza un aspect brut si contemporan care se potriveste la fel de bine intr-o camera de zi scandinava minimalista sau intr-o casa plina de detalii vintage si distractive.
Masa
Otel si sticla colorata
Minimalismul nordic

Mariposa

InfoContact

Bowl

InfoContact

Optiune de depozitare
Design contrastant si organic

TrayTray

InfoContact

Aseaz-o in hol, langa pat, in baie, bucatarie sau foloseste-o ca o masa de cafea. Da, aceasta masa se potriveste exact oriunde doresti. Masa este proiectata de designerii KaschKasch din Köln si este fabricata din metal cu o suprafata de linoleum, care creeaza o textura frumoasa, precum si o calitate de necontestat in comparatie cu metalul brut.
Disponibila in mai multe dimensiuni
Mobilier functional
Design simplu si unic

Symbiosis

InfoContact

Mera

InfoContact

Cu Mera, Kenyon Yeh a creat o masa ingenioasa din otel lacuit. Masa este usor de deplasat si se poate potrivi in mod convenabil peste majoritatea canapelelor. Acest lucru face din Mera un loc ideal pentru a-ti aseza cana de cafea si laptopul.
Masa laterala usoara
Se integreaza peste majoritatea canapelelor
Disponibila in mai multe culori

Alfred

InfoContact

Nimeni pe nume Alfred nu este vreodata plictisitor si aceasta masa laterala nu face exceptie. Cu o suprafata puternica si adanca si picioarele subtiri, moderne, aduce caracter in orice camera de zi. De asemenea, iti va adaposti micile comori in compartimentul ascuns sub suprafata mesei. Invita masa Alfred pentru o partida de sah la tine acasa. Nu vei fi dezamagit.

Piero

InfoContact

O suprafata de masa din marmura combinata cu un cadru din otel si un buzunar din piele pentru depozitarea revistelor si a ziarelor. Masa de cafea, proiectata de germanul Joa Herrenknecht, este imbracata intr-o combinatie de contraste si detalii deosebite ale materialelor. Buzunarul din piele este creat pentru a stoca reviste si carti si adauga un nou unghi proaspat acestei masute de cafea functionale. Cadrul din otel este patrat la un capat si curbat la celalalt - un detaliu de design neasteptat si neobisnuit. Masa este disponibila cu cadru din otel lacuit negru sau alb, din piele neagra sau deschisa la culoare, iar suprafata din marmura gri / alba, aurie sau neagra.
Materiale unice
Disponibila in mai multe combinatii
Buzunar din piele pentru reviste si carti

Posea

InfoContact

Posea este un element extrem de neobisnuit, o adevarata declaratie de curaj, care fura toata atentia atunci cand este in scenariul potrivit. Echilibrul dintre catifeaua moale si feminina si metalul puternic si masculin unifica tendintele noastre de design contemporan in cel mai bun mod posibil.
• Catifea
• Cadru metalic
• Disponibila in mai multe culori